Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 10:00 - Когато сексът замени целувката
Автор: dasmetam Категория: Тя и той   
Прочетен: 835 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Познаваха се от скоро, работеха заедно. Той сериозен прикрит и обвързан, тя усмихната, забавна и също обвързана. Не разбраха как искрата помежду им се запали. До преди няколко дена си бяха разменили по някоя дума свързана с работата им и по някоя прикрита усмивка... после, после нещата се случиха толкова бързо, че само след 5 дена вече водеха сериозни разговори и бяха правили секс.
Всичко започна с лек, непринуден чат. Пишеха си забавни неща, които я караха да се смее с глас. Тя беше тръгнала към него с леко притеснение и мисъл да го получи. За нея той беше нещо непознато и интересно. Беше готова да му даде тялото си. Да прави секс без чувства не й беше чуждо. И точно когато се чувстваше най-силна и сигурна, че няма да докосне душата й той я изненада.
За него тя не беше само парче месо или момиче за една вечер или поне така й каза той. Каза и също, че харесва всичко в нея, че обича компанията й и че секс с нея ще е само сладка екстра за него.
Тя не ми повярва, почувства се объркана, не разбираше какво не му е наред. Та всички мъже искаха секс без чувства, а той искаше обратното.
Толкова много въпроси имаше в главата й: от къде се беше появил в живота й, защо й казваше толкова мили неща, защо искаше да усложни нещата и обърка всички, когато се появят чувства един към друг. Мислеше си, че не е искрен. В главата й минаваха поне 3 варианта защо го прави и нито едни не беше хубав.
Искаше да го види, да го разубеди и в същото време да го опознае повече.
Не му отне много време, за да стигне при нея. Явно желанието му да е в нейната компания беше огромно и не го притесни факта, че е 02:00 часа през нощта.
Когато седнаха в колата му спокойствие обвзе тялото й. Започнаха да си говорят общи неща преди да стигнат до момента, в който тя трябваше да го разубеди и да му каже, че е готова да му отдаде тялото си, но не и душата. Той я слушаше и се мъчеше да я разбере, но повече от всичко искаше да я прегърне... и го направи. За нея това беше още по-объркващо, беше си представяла как прониква в нея, но не и как я прегръща.
Разговорът им не потръгна. След тази прегръдка умовете им вече не бяха бистри, страстта в тях се събуди. И го направиха в колата му. Когато той проникна в нея тя се разтрепери, не можеше да повярва колко добре й пасва членът му. Сексът не продължи дълго, беше бърз, страстен и изпепеляващ. След него се хванаха за ръце и мълчаха.
Тя се почувства още по-объркана и преди да си вземат довиждане му каза, че ще си помисли какви иска да са отношенията им.
Не мина и ден, преди да му каже, че няма да го спира да й говори мили неща , да я прегръща, да прави любов с нея, да споделят компанията си заедно.
Вътрешно знаеше, че е лош избор, защото и двамата са обвързани, но и тя желаеше да го опознае. Беше си обещала, че ще е внимателна и че няма да му позволи лесно да стигне истински до сърцето й. Колкото и да се правеше на силна, то беше лесно ранимо и искаше да го предпази.
След няколко дена той я заведе у тях. Легнаха на дивана му, хванаха се за ръце и си пуснаха скучен филм, а докато вървеше водеха сериозни разговори. Разказаха си за предишните хора в любовните си животи и настоящите си половинки, говореха си за изкуство и спорт. Не след дълго тя не издържа и се сгуши в него, искаше да е прилепена до него и да усеща пулса му. За известно време той запази спокойствие, но тялото й докоснато до неговото го възбуждаше и я желаееше. Получи я веднага! А след това и пусна песен, която му напомня за нея. Малко след това тя си тръгна. Помисли за случилото се и се запита нещо. Преди връзките започваха с прегръдки, малко по-късно целувки, а след още малко време и секс. Това беше така, защото сексът се правеше, когато душите на двама хора се докосваха и чрез него се сливаха в едно. При тях обаче не беше така, прегръщаха се и правеха страстен секс, без да се гледат в очите, а целувка никога не е имало.
Тя не спираше да се чуди кога сексът замести целувката и дали той някога щеше да я целуне? Ако се случи някога това щеше да е най-искрената целувка, която е получавала, най-интимна и най-запомняща се. Но дали ще се стигне до там и дали ще слеят душите си, чрез докосване на устните си, бяха само въпроси без отговор за нея...





Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dasmetam
Категория: Тя и той
Прочетен: 5390
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031